Wednesday, August 18, 2010

et stort "prosjekt"

Forrige gang røpet jeg ingenting på bloggen min før babyen var vel hjemme fra sykehuset. Nå er det fortsatt endel ukers ventetid igjen Ü Men det forklarer kanskje hvorfor det er litt laber aktivitet her. Jeg må ta det litt med ro for tida, og derfor prioriterer jeg tid med familien mest! Men jeg kommer helt klart sterkere tilbake, og i mellomtiden koser jeg meg i ventetiden. Håper dere følger meg videre! Og det kan heller ikke utelukkes at jeg dropper innom med noen ord nå og da. Vi sees Ü

Saturday, August 7, 2010

miljøvennlig hverdag?

Jeg vil ikke påstå at vi er spesielt miljøbevisste, bortsett fra å sortere søppel så er det ikke mange bevisste ting vi gjør for å spare miljøet. Jeg liker å handle økologisk mat, men det er ikke så lett i Norge som jeg opplevde at det var i Tyskland. Der hadde faktisk nærmeste matbutikk utelukkende økologisk mat. Nå har vi investert i tørketrommel, og selv om vi betalte litt mer for en tørketrommel som brukte litt mindre energi, så kan det vel ikke betraktes som en miljøvennlig investering... Uansett, vi fikk faktisk ikke tørket klær nå på sommeren, det harvært alt for fuktig vær, og klærne har rett og slett ikke blitt tørr. Stua vår har sett ut som et stort bomba klesskap, og klær har hengt til tørk på alle ledige plasser. For en lettelse å få en tørketrommel i hus! Så når vi ikke er spesielt miljøvennlige når det kommer til tørking av klær, så kan vi ihvertfall være litt miljøvenllige når det kommer til vasking! Jeg har lenge hatt lyst til å prøve Crunchy Clean vaskemiddel, et 100% naturlig vaskemiddel. Jeg bestilte to forskjellige fra Eddabedda, og de kom i posten noen dager senere. De lukter SÅ godt, jeg valgte en pose med "Monkey Fart" (banan-sukkertøyaktig lukt) og en med "Vanilla-Lavender Essential Oil blend", og begge lukter fantastisk godt. Og jeg var veldig glad for å oppdage en norsk nettbutikk som solgte disse: Eddabedda. Anbefales!
Og når jeg først er inne på å være litt mer miljøvennlig, så har jeg også kjøpt inn badebleier til gutten min. Har hørt mye bra om ImseVimse badebleien, og den kjennes veldig bra ut. Har ikke fått testet den så langt. Bestilte denne fra Bleieboden, som jeg har kjøpt litt fra før (blant annet noen tøybleier, som vi absolutt burde ha brukt mer av!).

swimming diaper

Så vi er kanskje ikke så flinke når det kommer til miljøbevissthet, men vi vil gjerne bli bedre Ü

I am currently testing a 100% natural detergent, and I love the fragrance I have ordered, Cruchy Clean Monkey Fart and Vanilla-Lavender Essential oil blend.

Tuesday, August 3, 2010

tilbake til hverdagen

Det har vært stille på bloggen min i det siste. Sommerferie har vært piroritert, men nå kjenner jeg at det rykker litt forsiktig i en kreativ nerve som har ligget i dvale. Et søk på etsy etter fine bånd og knapper sørget også for litt ekstra inspirasjon!

Etsy selgere:
Tamar: Smykker med mer
Oritdotan: Knapper
Sunshine Buttercup: Knapper
Bunnysundries: Smykketilbehør
ThePetiteChouette: Søt t-skjorte
Carmelos: Bånd i fine farger

I am back from summer holiday, and I have to say that my creative side has been asleep the whole time! Now that I am back I feel a little more inspired. And a quick search on etsy gave me some colorful inspiration (etsy sellers in the photo are listed above!).