Monday, September 21, 2009

mykere enn mykeste myke babyvest

Button detail

Soft crocheted baby vest


Label

Tror jeg må begynne å skrive ned mønster for det jeg lager. To ganger har jeg nå endt opp med å lage en mye mindre vest enn det jeg hadde tenkt. Denne gangen har jeg i det minste tatt litt mål, og fått prøvd den på en liten baby-gjest vi hadde på besøk i helga. Kanskje jeg treffer bedre neste gang? Og en fordel med å skrive ned et mønster er jo at jeg kan lage en ting flere ganger og være rimelig sikker på resultatet. Denne lille vesten skal snart finne et nytt hjem. Den er laget med Pickles Cashemerino silk, og er helt utrolig myk og god. Den har fått en vintage knapp og en liten merkelapp :O)

I keep ending up making smaller vests than I intend to, so maybe I need to write down a pattern for this one... I really like the simple look, and will definetly make a few more. This time I used Pickles Cashmerino Silk, and the vest is really soft! Next time I will try to make a bigger one :O)

7 comments:

 1. Så nydelig liten vest!! Det var helt bedårende med den vesle vintageknappen på!!!
  Det er ikke alltid man treffer riktig maskeantall når man improviserer men jeg er sikker på at en eller mamma blir overlykkelig over å kunne ha en sånn til sitt lille nurk :)
  Nydelig var den!! ha en fin mandag!
  Klemmer fra Kardemomme :))

  ReplyDelete
 2. Du er så flink! Elsker merkelappen din, forresten.Ser for meg en liten tass i denne :) Du er ikke alene om å angre på at man ikke skriver ned etterhvert som man hekler/strikker. Når jeg først skriver ned, er det så kodet og forkortet at jeg selv ikke skjønner det neste gang

  ReplyDelete
 3. Sø søt liten vest! Stilig med merkelapp!
  Jeg er dårlig på å improvisere mønstre, har fått det til på noen heklaluer, men det er alt.
  Kjempeflink, du!

  ReplyDelete
 4. Nøj! Den er bare så sød ;)

  ReplyDelete
 5. What a beautiful shell! Do you have the pattern written up yet as I'd love to try it? Could you also email me as I have been trying to reach you about your woman's felted slipper pattern. You were my inspiration for a baby's felted slippers I crocheted and want to post it on my blog site if okay with you. Please email me back so I can discuss it with you.
  Cindy

  ReplyDelete
 6. Absolutely gorgeous! I'm also interested in the pattern. Where can I find it? Thanks

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!