Wednesday, August 14, 2013

hvor er buksa mi, hvor er skjorta mi, hvor er knappesamlinga mi med 1000 knapper i?





Å bo i esker, midt oppi sitt eget flyttelass, med unger, på gutterommet til min samboer, det har bydd på sine utfordringer! Vi liker gjerne å si at vi bor i kollektiv (og utelater det med at vi bor hos svigers, på gutterommet). Men uansett, det er mildt sagt vanskelig å finne det man trenger! Det være seg alt fra klær til, ja nettopp, knappesamlinga... Så da jeg innså at jeg ville få bruk for knapper til pågående vestprosjekter, gjorde jeg som enhver kollektivboer gjør, jeg sjekket hos de andre i kollektivet. Jeg vet jo nemlig at min samboers mor har ei misunnelsesverdig knappesamling, som bare står der og frister på kjøkkenet! Og gjett om jeg fant, den ene knapp finere enn den andre. Jeg måtte rett og slett bare ta noen bilder og dele her. Jeg kan bli inspirert til å lage noe fra en knapp, jeg. Vet ikke om flere har det sånn? Jeg kan sitte og lete etter fine knapper lenge, og det kan ungene mine også. Jeg tror jeg og gutten min satt i 1 time og sorterte knapper Ü Fint tidsfordriv både for liten og stor!

Tuesday, August 13, 2013

endelig tilbake kjære venner!





Etter nesten to måneders sommerferie fra bloggen, er det på høy tid å bryte stillheten. Ahhh, godt å være tilbake! Og selv om det har vært stille på bloggen, så har det skjedd ting i kulissene. Små ting, større ting og STORE ting. Vi har byttet land, og er tilbake i Norge nå. Ungene har akkurat begynt i barnehage og SFO, jeg har fått (midlertidig) jobb, og VI HAR KJØPT HUS! Oioioi, ikke hadde jeg trodd at det skulle gå riktig så fort, under 2 uker etter vi var tilbake i landet hadde vi kjøpt hus. Vi overtar snart, og har begynt å brette opp ermene. Det er nemlig mye som skal gjøres. Ikke akkurat en perle av et hus innvendig.... men kanskje en uslepen diamant? Jeg liker å tenke sånn på det Ü
Jeg vet at det antakeligvis blir mindre tid til hekling og strikking i tiden som kommer, og derfor prøver jeg å få klar noen babygaver før det braker løs. Jeg er tilbake til vest-hekling, og denne her lille saken tok vel ikke mer enn noen dager å fullføre. Garnet er Pickles Cash Yak, og jeg må si at jeg ikke ble helt venn med garnet. Det kjennes litt, uhmmh, merkelig, akkurat som at det skulle være litt bomull eller syntetiske fibre i det. Det er det ikke altså! Og jeg er spent på hvordan den blir når jeg skyller den opp. Men til å hekle med synes jeg ikke det var det beste. Mykt er det ihvertfall, helt klart!

Jeg lover at jeg er tilbake nå, og håper alle bloggvenner har hatt en fin sommer. Høst er tid for håndarbeid og kreativitet, så jeg ser frem til å lese blogger igjen!