Tuesday, March 27, 2012

frem og tilbake





Det ble en ganske mye lengre bloggepause enn jeg hadde tenkt... Travle tider, også har vi faktisk vært på ferie også! Så utrolig godt å få en liten pause, lade opp, spise god mat og få nye inntrykk. Herlig! Litt sol hjelper også på humøret Ü Turen gikk til Valencia i Spania, kjempefin by må jeg si. Frister så absolutt til flere besøk. Kanskje jeg må legge ut noen bilder fra reisa.
Uansett, på den kreative fronten har det vært litt frem og tilbake. Jeg begynte på et nytt strikkeprosjekt, Artig skrue-hettelue fra Pickles. Garnet jeg hadde valgt var fra Viking (øko alpakka), utrolig mykt og godt, men etter å ha strikket litt fant jeg ut at det var altfor hårete for en baby (øverste bildet)... Så da var det bare å rekke opp, og starte på nytt. Denne gangen ble det det jeg hadde for hånd, dobbel tråd viking alpakka silke, og kontrastfarge blir en rest tynn alpakka jeg hadde liggende. Så får vi se hvordan det går... Sakte, etter de siste uker å bedømme! Så derfor viser jeg frem disse strikkede skattene fra min kjære mamma. Jeg tror bare garnet såvidt er borti pinnene før plaggene er ferdig. Var det ikke fine farger på den kjolen fra Drops?
Lillepia vil gjerne klare selv, og prøver å kle på genseren. Hun klarte det faktisk selv til slutt, men måtte ha litt hjelp da hodet satte seg fast i ei arm Ü
Jeg var veldig seint ute med å sende ut ringene fra blogglotteriet mitt, men nå håper jeg de er trygt fremme hos sine nye eiere. Untatt deg da, Janicken, men jeg skal huske å ta med et utvalg når vi møtes!
Til dere andre: Ha ei god uke!

Friday, March 2, 2012

fine søstra mi!




En liten svipptur til Oslo for å være med i bryllupet til lillesøstra mi. Så fine de var sammen, så fint å få være en del. Vielsen på rådhuset var høytidelig og stemningsfull, og lunsjen på grefsenkollen var både fin og veldig god! Også fikk jeg overlevert masse masse babyklær til tanteungen som kommer om en knapp måned. Nå må jeg bare finne frem heklenål/strikkepinner og symaskin, det må jo lages noen gaver!
Fikk også tid til en kaffe på Starbucks (Gardermoen). Jeg vet, Starbucks er utskjelt, men jeg blir passe nostalgisk og mimrer over tida vi (jeg og sambo) hadde i Florida. Det begynner å bli ei stund siden nå. Men en kaffe på *-bucks bringer tilbake gode minner. Små gleder!

PS. Jeg har opprettet en egen blogg med blogg-liste. Det får bli ei foreløpig nødløsning.