Thursday, November 25, 2010

har du et favorittmønster på kjole?

IMG_4855

Jeg må bare skryte litt av min kjære mamma, som har strikket så utrolig mye fint til både storebror og lillesøster. Nå har hun lyst å strikke en kjole til tulla, og lurte på om jeg hadde noen fine mønster. Nå har ikke jeg sett så mye på strikkemønster de siste årene (bortsett fra nøstebarn-boka og Myk strart), og jeg har allerede ønsket meg og fått tunikaen fra myk start, og en kjole fra nøstebarn-boka. Men jeg tenker jo at det må være ganske mye jeg har gått glipp av i mitt fravær fra strikkeverdenen, så derfor spør jeg her:
HVILKET KJOLEMØNSTER LIKER DU BEST?
Håper på noen tips, og gjerne heklede kjoler også, man vet aldri hva man har gått glipp av!
PS. Bildene over her er litt av produksjonen som mamma stolt ga i gave da lilletulla ble født, nydelige plagg i herlig merino/silkegarn.

Monday, November 22, 2010

tørker støv og baker muffins


IMG_4619


IMG_4623


Det har ikke skjedd så mye i bloggen min i høst. Nå prøver jeg å tørke litt støv i krokene, og kanskje kose meg med litt blogging igjen! I det siste har det vært travelt med flere bursdager i familien. Muffinsformer og strøssel ble bestilt fra Etsy, slik at baksten så litt ekstra søt ut. Storebror (som ble tre år denne måneden) liker å hjelpe til når det bakes, og for en liten gutt som ennå ikke vet hva godteri er så er det himmelen å få slikke av slikkepotten med sjokoladeglasur Ü

It has been a very busy autumn, and I have decided not to blog in English for a while. If you have questions, please feel free to ask!